Startnummers

Deelnemers die voorinschrijven en woonachtig zijn in Nederland, krijgen hun startnummer thuisgestuurd. De startnummers worden ca. 1 week voorafgaand aan de loop verzonden naar het opgegeven adres.

Deelnemers die in het buitenland wonen, kunnen hun startnummer afhalen in het Stadskantoor, naast de startlocatie, op zaterdag 3 oktober tussen 12.00 en 15.00 uur of op zondag 4 oktober vanaf 09.00 uur. Je kunt je startnummer ook door iemand anders laten afhalen. Het vermelden van de naam van de loper is voldoende.

De startnummers hebben een gekleurde balk, die correspondeert met het startvak waarin je bent ingedeeld. In de begeleidende brief staat aangegeven welke kleur bij welk startvak hoort en hoe laat de start plaatsvindt.

Startnummers halve marathon

Deelnemers aan de wedstrijd halve marathon krijgen twee nummers: 1 met chip en rode balk voor op de borst en 1 zonder chip en zonder gekleurde balk voor op de rug. Zij starten vanuit het eerste startvak. Overige deelnemers aan de halve marathon starten vanuit het tweede vak en hebben een blauwe balk op het startnummer.

Startnummers na-inschrijvers

Na-inschrijvers ontvangen hun startnummer bij inschrijving.

Startnummers bedrijvenloop

Deelnemers aan de bedrijvenloop kunnen de startnummers ophalen op 3 oktober (in het Stadskantoor, tussen 12.00 en 15.00 uur) of 4 oktober (in het Chassé Theater, vanaf 9.00 uur).

Tijdregistratie via startnummer

De tijdregistratie vindt plaats via een chip in je startnummer. Om er voor te zorgen dat dit goed werkt, moet je het nummer op de volgende manier op de borst dragen:
Instructie startnummer