Inschrijven nu ook mogelijk bij Run2Day

Run2Day
Vanaf 1 augustus is het ook mogelijk om je bij Run2Day in te schrijven. Schrijf je je liever niet online in? Ga dan naar de winkel van Run2Day in het centrum van Breda, Nieuwstraat 33. De medewerkers staan daar voor je klaar om je in te schrijven. Je betaalt het inschrijfgeld in de winkel.

Run2Day ondertekent sponsorcontract

De nieuwste sponsor van de Bredase Singelloop heeft aan de Nieuwstraat 33 haar winkel: Run2Day. Op donderdagavond 26 juni was dit het toneel van de contractondertekening. Eigenaar Joan, Singelloopvoorzitter Willem Butz en bestuurslid Peter Leijs zetten hin handtekening. Willem: ‘De Bredase Singelloop is er trots op dat ze met Run2Day  weer een nieuwe partij hebben weten te verbinden aan ons hardloopevenement. We hopen op een lange relatie met elkaar in de Singelloop Breda.’

IMG_0256

 v.l.n.r. Joan Simon Artigas, Willem Butz, Peter Leijs

Welkom nieuwe sponsoren

Welkom nieuwe sponsoren!
De Amgen Singelloop Breda heeft een goede aantrekkingskracht op bedrijven die de Bredase Singelloop een warm hart toedragen.
Zo kunnen we jaarlijks een topevenement organiseren met een groeiend aantal deelnemers. Dit jaar mochten we al vijf nieuwe sponsoren verwelkomen:
  • Aartsenfruit
  • DRV Accountants en adviseurs
  • Medinova
  • Marconcepts Internetmarketing
  • Run2Day

 

 

Parcoursnieuws 2014

INSCHRIJVING AMGEN SINGELLOOP BREDA START 1 MEI

Lopers trekken over nieuw parcours

Op donderdag 1 mei start de voorinschrijving voor de Amgen Singelloop Breda. Het bestuur van de Bredase Singelloop heeft voor de 29e editie op zondag 5 oktober 2014 een ander parcours samengesteld. De organisatie speelt hiermee in op het groeiend aantal deelnemers. Belangrijkste verandering is dat lopers vanuit de Halstraat naar de finish rennen op de Grote Markt. Veiligheid en loopplezier blijven hiermee voorop staan.

Wijzigingen
Door zo te finishen hebben deelnemers meer uitloopruimte naar het Kasteelplein. Ook voor hulpverleners en het publiek is deze aankomst logischer, vindt de organisatie.

Veiligheid en loopplezier
‘Zo kunnen we meer ruimte geven aan het grote aantal deelnemers op de 5 en de 10 km’, motiveert voorzitter Willem Butz. ‘De drukte zorgde voor opstoppingen in de Veemarktstraat na de finish en wij willen de deelnemers meer veiligheid bieden. Daarnaast is het Kasteelplein veel overzichtelijker voor de hulpdiensten en ook de scholen kunnen zo beter hun deelnemers opvangen van de familieloop’.

Informatie
Voorinschrijven kan via de geheel vernieuwde website, www.bredasesingelloop.nl. Butz: ‘samen met Marconcepts hebben wij een hele mooie site ontwikkeld waar onze deelnemers kunnen voorinschrijven en hun informatie kunnen halen. Ook over het vernieuwde parcours’.

Goed doel 2014: Visio Onderwijs Breda

Met hulp van de deelnemers die bij inschrijving € 0,25 doneren, ondersteunt de Amgen Singelloop Breda elk jaar een goed doel. Om de verbinding met Breda te benadrukken kiezen we het goede doel altijd lokaal is het gericht op gezondheid en bewegen.

Dit jaar kozen we voor de ondersteuning van Visio Onderwijs Breda (De Blauwe Kamer). Zij bieden onderwijs aan leerlingen met een meervoudige beperking in de leeftijd van vier tot twintig jaar. Naast een visuele beperking hebben alle leerlingen een verstandelijke beperking.

Omdat de huidige speeltoestellen zijn afgekeurd, mogen deze niet meer gebruikt worden. Visio Onderwijs Breda wil graag het schoolplein inrichten met nieuwe speeltoestellen om de kinderen actief te houden. Ook deze kinderen willen graag klimmen, klauteren, schommelen en glijden. En ook voelen, horen en ruiken.

De school biedt een warme, veilige omgeving aan leerlingen en ouders. Alles in en om de school is volkomen aangepast aan de doelgroep: de gangen zijn leeg en overzichtelijk en de klassen zien er uitnodigend en geordend uit. Het uitgangspunt is de leerling als uniek persoon. Per leerling zoeken zij naar een specifieke manier waarop het kind iets kan leren. Er wordt gekeken naar wat het kind wèl kan in plaats van naar wat het niet kan. Ontwikkeling van de leerling, op zijn of haar eigen niveau, staat altijd voorop.

De Amgen Singelloop Breda ondersteunt deze wens van harte. U ook?

http://www.visio.org/home

Nieuwe website Bredase Singelloop

Amgen Singelloop Breda lanceert nieuwe website

Met de ondertekening van een contract met Marconcept geeft de Singelloop Breda het startsein voor het lanceren van de nieuwe website en heeft zij er een nieuwe sponsor bij.

Marconcepts april2014Directeur Stefan Schuyleman en voorzitter Willem Butz van de Singelloop Breda toonden zich verheugd. “Als Bredaas bedrijf verbinden wij ons graag met een evenement dat zo’n grote rol speelt in de Bredase samenleving: hardlopen leeft en de Singelloop ook”, aldus Schuyleman. Hij voegde eraan toe dat hij zeer verheugd is om een rol te mogen spelen bij de totstandkoming van de nieuwe website. “Marconcepts is een online marketing bureau in Breda met een focus op het resultaatgericht inzetten van internet marketing, wij weten dus precies hoe wij de Singelloop kunnen helpen”.

Vanzelfsprekend toonde ook Singelloop-voorzitter Willem Butz zich tevreden. “Wij zijn heel blij met de nieuwe website. Het is wederom een verbeterslag die wij maken en Marconcepts heeft ons daar zeer goed bij geholpen. Dat Marconcepts zich tevens wil verbinden aan de Singelloop Breda, is prachtig!”

De nieuwe website zal voor 1 mei “live” gaan. De voorinschrijving start op 1 mei aanstaande.